Algemene huurvoorwaarden

vakantiestudio “L’Adoration”
met KOB nummer.   NL816956613B01


Toepassing
 • Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de vakantiewoning “L’Adoration” staande en gelegen aan de Domaine Château des Gipières
  Lieu-dit Plâtrières
  26570 Montbrun-les-Bains
  Frankrijk
 • In deze algemene huurvoorwaarden wordt onder het begrip “huurder” verstaan: de persoon die met ons een huurovereenkomst sluit met betrekking tot de huur van de vakantiewoning.
 • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing ongeacht uw (voorafgaande) verwijzing naar eventuele eigen voorwaarden of naar andere algemene voorwaarden. Wij wijzen alle algemene voorwaarden waarnaar u verwijst of die door u worden gebruikt van de hand.
 • Van deze algemene voorwaarden afwijkende afspraken zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen.

Artikel 1 - Reserveringen
 1. Wij nemen alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Reserveringen door personen jonger dan die leeftijd zijn ook niet geldig. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijden – zonder opgaaf van redenen – een reservering te weigeren.
 2. Tussen u en ons komt een overeenkomst tot stand op het moment dat wij de reservering aan u hebben bevestigd. De overeenkomst betreft de verhuur van de vakantiewoning voor recreatief gebruik, dat naar zijn aard van korte duur is ex art. 7:232 lid 2 BW.

Artikel 2 - Betaling
   Voor de betaling gelden de volgende voorwaarden:
  1. Betalingen dienen te geschieden langs de girale weg;
  2. U dient van het factuurbedrag 100% bij de boeking voldoen via de het betalingssysteem van onze site

Artikel 3.
In principe is de inchecktijd tussen 16.00 en 18.00 uur. Op de dag van aankomst neemt u tussen 09.00 en 10.30 uur ( mag ook 1 of 2 dagen van tevoren) contact op met de gastvrouw - mevrouw Isabel Van Ootegem. Haar telefoonnummer is 0033 769233175. Zij spreekt Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Met haar spreekt u af waar u haar zult treffen.
Tijdens de ontvangst gaat zij mee naar de accommodatie, legt enkele zaken uit zoals gebruik van lift, afval, airco, gebruik van was- en droogmachines , TV en overhandigt de sleutel alsmede de toegangscode van het château en wificode.


Om misverstanden te voorkomen: U moet zich niet melden bij de receptie bij de tennisbanen.

Artikel 4.  
Parkeren
Château des Gipières beschikt over parkeermogelijkheid op het park. Na aankomst kunt u uw auto even voor de ingang van het château parkeren om uw bagage uit te laden. Voor de rest van uw verblijf is er parkeerplaats beschikbaar bij de ingang van het park tegenover de tennisbanen. De parkeerplaatsen voor het restaurant zijn gereserveerd voor de klanten van het restaurant en Villa des Gipières.

Artikel 5.
Fietsenstalling
Fietsen zijn niet toegestaan in de studio. Er is een speciale, afsluitbare bergruimte in het kasteel voor fietsen beschikbaar.